Съдията, наблюдаващ делото за гражданска измама в Ню Йорк срещу

...
Съдията, наблюдаващ делото за гражданска измама в Ню Йорк срещу
Коментари Харесай

Прочетете пълното решение по делото за гражданска измама на Тръмп в Ню Йорк

Съдията, наблюдаващ делото за гражданска машинация в Ню Йорк против някогашния президент Доналд Тръмп и организацията Тръмп, издаде дълго чаканото си решение пет седмици след правосъдният развой по делото завърши.

Главният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс заведе гражданския иск през 2022 година, като поиска наказание, което набъбна до 370 милиона долара и изиска от съдията да забрани на Тръмп да прави бизнес в щата. Тръмп, организацията Тръмп и няколко ръководители, в това число двамата му най-големи синове, Доналд младши и Ерик Тръмп, бяха посочени като съответници по делото.

Съдия Артър Енгорон произнесе решението си в петък. Той към този момент беше постановил през септември, че Тръмп и другите обвинени са виновни за машинация въз основа на доказателствата, показани посредством досъдебни документи.

оценки на парцелите му със стотици милиони долари в продължение на десетилетие и погрешно показване на благосъстоянието му с милиарди в скица, съгласно страната, целяща да подмами банки и осигурител...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР