Съдията, който претегля присъда по делото за измама на стойност

...
Съдията, който претегля присъда по делото за измама на стойност
Коментари Харесай

Съдията на Тръмп по дело за измама иска да знае дали бившият орг. Финансовият директор Алън Уайселбърг излъга на скамейката

Съдията, който претегля присъда по делото за машинация на стойност 370 милиона $ против Доналд Тръмп, желае да знае дали някогашният орг. Финансовият шеф Алън Уайселберг лъже на свидетелската пейка по време на процеса.

Съдията от Върховния съд на Манхатън Артър Енгорон – който се чака да издаде решение по делото против някогашния президент някъде доникъде на февруари – сподели на прокурорите и юристите на 77-годишния Тръмп да му отговорят до сряда по отношение на новината, че Уайселберг е бил в договаряния за признание на виновността, които ще изискват от него да признае, че е излъгал по време на свидетелските показания.

„ Като председателстващ магистрат, арбитър по обстоятелствата и арбитър по достоверността, аз, несъмнено, желая да знам дали
година Вайселберг в този момент трансформира мелодията си и дали признава, че е излъгал под клетва в моята правосъдна зала на този развой “, написа Енгорон в писмо, оповестено във вторник по делото.

Притесненията на Engoron се появиха след публикация от New York Times о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР