Съдията, който постанови присъда за 464 милиона долара срещу Доналд

...
Съдията, който постанови присъда за 464 милиона долара срещу Доналд
Коментари Харесай

Съдията иска подробности за всички опити на организацията на Тръмп да осигури облигации по своето дело за гражданска измама

Съдията, който постанови присъда за 464 милиона $ против Доналд Тръмп, неговата компания и съобвиняемите в гражданска машинация делото подреди на организацията на Тръмп да осведоми деликатно съда за всички старания за обезпечаване на гаранция преди крайния период в понеделник.

Съдия Артър Енгорон сподели в четвъртък, че компанията на Тръмп би трябвало да даде детайлности на съда -назначен наблюдаващ на опитите за приемане на гаранция, която би попречила на управляващите да събират присъдата, до момента в който апелира решението от предишния месец. Наблюдателят, някогашният федерален арбитър Барбара Джоунс, би трябвало да рапортува постоянно на Engoron.

" Организацията на Тръмп ще осведоми Monitor авансово за всички старания за обезпечаване на гаранции ", сподели Engoron в заповедта му, както и „ всевъзможни персонални гаранции, направени от който и да е от ответниците “, което включва някогашния президент.

Заповедта — част от по-голямо решение, описващо и разширяващо монитора задъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР