Съдия заповяда на 30-годишен мъж от щата Ню Йорк да

...
Съдия заповяда на 30-годишен мъж от щата Ню Йорк да
Коментари Харесай

Съдия нареди на 30-годишен да се изнесе от дома на родителите си, след като те не успели да го изгонят

Съдия заповяда на 30-годишен мъж от щата Ню Йорк да се изнесе от вкъщи на родителите си. Решението бе постановено след къса правосъдна борба, написа в. Guardian.

По време на чуването във вторник държавният висш арбитър Доналд Грийнууд опитал да убеди Майкъл Ротондо да си събере багажа непринудено.

Преди време той го направил, само че отново се върнал и останал 8 години, написа offnews.bg.

В отговор на съдията обаче 30-годишният настоял да поживее с родителите си още 6 месеца, тъй като противното щяло да е прекомерно тежко за човек, подвластен от хората, които го поддържат. Грийнууд нарекъл настояването " неуместно " и му поднесъл заповед за изпъждане. В отговор Майкъл нарекъл заповедта " неуместна ".



Родителите на Майкъл

Родителите обезверено се опитвали да създадат сина си независим, като заживеят настрана. През последните месеци те дори му връчвали публични писма с настояването да си отиде.

В едно от тях, от 2 февруари, написа: " Майкъл, след разискване с майка ти взехме решение, че би трябвало да напуснеш тази къща неотложно. Имаш 14 дни, с цел да я освободиш. Не ти е разрешено да се връщаш. Ще предприемем всички нужни дейности, с цел да наложим това решение ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР