Съдия Владислава Цариградска е получила две заплахи в рамките на

...
Съдия Владислава Цариградска е получила две заплахи в рамките на
Коментари Харесай

Нови заплахи срещу съдия Цариградска: Да мълча, ако не искам да ми се случат разчленявания

Съдия Владислава Цариградска е получила две закани в границите на едно денонощие . Днес тя е дала показания в полицията като очевидец по делото за убийството на Мартин Божанов-Нотариуса , предава „ bTV “.

Заплахите против Цариградска са почнали към 23:00 часа нощес , а през днешния ден по обяд е схванала, че те към този момент са 2 . По този мотив тя разяснява:

„ На формалния имейл на съда е получено ново заплашително електронно писмо – в смисъл, че би трябвало да мълча, в случай че не желая да ми се случат разчленявания./…/ Имам информация, само че аз не съм в състояние да давам аз. Институциите дължат на мен като директно наранена и на вас като общество доста отговори, тъй че още веднъж ви експедирам към основна прокуратура и министъра на вътрешните работи. “

По-рано през днешния ден министърът на вътрешните работи Калин Стоянов съобщи, че не знае от кое място е изтичала вътрешната информация към Нотариуса , само че посочи, че не е от ГДБОП. По думите му кръгът от чиновниците, които са работили, е бил доста ограничен.

„ Тук е мястото да кажа, че ГДБОП беше единствената конструкция, която по времето, когато я управлявах, съумя да събере материали и данни въз основа, на които има досъдебни производства “, добави той.

Към момента няма информация дали Нотариусът е бил полицейски помощник , както твърди арбитър Цариградска.

В Прокуратурата са били докладвани всички данни , които са събрани по проблема „ Нотариуса “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР