Съдия Владислава Цариградска е била заплашвана отново. По думите ѝ

...
Съдия Владислава Цариградска е била заплашвана отново. По думите ѝ
Коментари Харесай

„На мъжа и децата ѝ ще им бъдат бетонирани краката: Нови заплахи срещу Цариградска

Съдия Владислава Цариградска е била заплашвана още веднъж. По думите ѝ тя е получила опасността „ Кажете ѝ на тази арбитър да млъкне, че в случай че не млъкне и на мъжа, и на децата ѝ ще им бъдат бетонирани краката “.

Това стана ясно на второто съвещание на краткотрайната комисия в Народното събрание, основана да проверява събитията по случая с Мартин Божанов-Нотариуса. 

Днес депутатите изслушват някогашния областен прокурор Невена Зартова и заплашваната Владислава Цариградска. Освен тях депутатите взеха решение да чуят и двамата предприемачи Анастас Юздиков и Йоаким Каламарис във връзка изнесените данни за оказван напън върху тях от Мартин Божанов-Нотариуса, както и четиримата някогашни заместници на Невена Зартова.

В началото на съвещанието породи напрежение по въпроса кой къде да седне.

„ Не съм там, където беше явно, че ще бъдат изслушваните, защото професионалната ми чест и достолепие на български магистрат ме кара в този миг да желая да седна не покрай сътрудника Зартова. Аз по този начин или другояче съм директната жертва на проведена престъпност и то обвързвана с корупция “, сподели арбитър Цариградска.

„ Никой не може да ни кара да сядаме до хората, които потвърдено са ни основали тези проблеми “, сподели предприемачът Йоаким Каламарис.

Според арбитър Цариградска през днешния ден е трябвало комисията да изслушва и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов, написа bTV.

На този стадий няма да бъдат викани за чуване магистратите, които попадат в изнесения лист без автограф и щемпел, тъй като не може да се каже, че това е той, сподели ръководителят на комисията Никола Минчев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР