Съдия в Пуерто Рико отхвърли предложението на милиардера Джон Полсън

...
Съдия в Пуерто Рико отхвърли предложението на милиардера Джон Полсън
Коментари Харесай

Милиардерът Джон Полсън ще бъде изправен пред иск за измама заради инвестиция от 17 милиона долара в дилър на луксозни автомобили

Съдия в Пуерто Рико отхвърли предлагането на милиардера Джон Полсън да отхвърли дело за машинация, заведено от негов някогашен бизнес сътрудник за инвестиция от 17 милиона $ в автокъща за първокласни коли.

Американският областен арбитър Camille L. Velez-Rive в Сан Хуан, Пуерто Рико, постанови в понеделник, че Fahad Ghaffar може да продължи с искове за машинация с скъпи бумаги и нарушение на контракт против Полсън, откакто се твърди, че е блокирал Ghaffar от неговата половина от Пуерто Рико- основана компания, F40.

Ghaffar — който е работил за Paulson Entities на магната на американския остров от 2013 година — сподели в своя иск за 50 милиона $, заведен във федералния съд предходната година, че е вложил 17 милиона $ в представителството на Полсън през 2022 година с ангажимента, че то ще бъде преобразувано в 50% дял от капитала.

Жалбата твърди, че Полсън и неговите юристи „ продължиха да показват неправилно “ собствеността на Ghaffar в начинанието за автокъща и че Ghaffa...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР