Съдия в Мичиган отхвърли съдебен иск на кампанията на президента

...
Съдия в Мичиган отхвърли съдебен иск на кампанията на президента
Коментари Харесай

Лоши новини за Тръмп! Съд в Мичиган отхвърли искането му за спиране на преброяването

Съдия в Мичиган отхвърли правосъден иск на акцията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, подаден в опит да спре преброяването на гласовете в щата, съобщи " Ройтерс ".

Съдия Синтия Стивънс отхвърли желае по време на правосъдно съвещание и съобщи, че възнамерява да издаде документално решение на следващия ден.

В Мичиган, който обезпечава 16 гласа в изборната гилдия, Байдън води с разлика от към милион гласа (50,6:47.9%, 2,788,425 - 2,639,037).

Кандидатът на демократите Джо Байдън има по-добри шансове за продобиване на нужните 270 гласа от електоралната гилдия. По данни на " Асошиейтед прес " той разполага с 264, а досегашният държавен глава републиканец Доналд Тръмп - с 214. Данните и прогнозите в другите медии обаче се разграничават.

За момента няма оповестени публични спечелили в щатите Аризона, Аляска, Джорджия, Невада Пенсилвания и Северна Каролина.

В Аризона Байдън води и преднината му се усили, като още през вчерашния ден беше планувана победа на кандидатa на демократите там.

При публична победа на Байдън в Аризона пътят на Тръмп към втори мандат се затруднява. Притеснителни вести за лагера на настоящия президент идват и от Джорджия, където резултатите все още могат да доведат до победа на съперника му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР