Съдия в четвъртък отхвърли искането на бившия президент Доналд Тръмп

...
Съдия в четвъртък отхвърли искането на бившия президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Съдия отхвърли предложението на Тръмп да отхвърли делото за класифицирани документи, използвайки Закона за президентските досиета

Съдия в четвъртък отхвърли настояването на някогашния президент Доналд Тръмп да приключи дело, потвърждавайки, че той е боравил погрешно с класифицирани документи, като отхвърли аргумента му, че документите са взети под внимание персонални според Закона за президентските досиета.

Обвиненията против Тръмп " не се базират на Закона за президентските архиви, нито разчитат на този закон за задачите на изтъкване на нарушаване ", написа окръжният арбитър на Съединени американски щати Ейлийн Кенън.

" Поради тези аргументи, приемайки изказванията на заместващия обвинителен акт за правилни, Законът за президентските досиета не дава досъдебно съображение за уволняване ", написа съдията, като повдига опцията аргументът на отбраната може да бъде употребен по-късно.

Кенън изиска от двете страни да прегледат аргумента, че документите за национална сигурност могат да се смятат за персонални в препоръчаните указания на журито, мотив, който офисът на специфичния прокурор Джак Смит твърди, че е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР