Съдия Татяна Гьонева Коева от Окръжния съд в Стара Загора

...
Съдия Татяна Гьонева Коева от Окръжния съд в Стара Загора
Коментари Харесай

Ето я съдийката пуснала на свобода мъжа обезобразил приятелката си с макетен нож

Съдия Татяна Гьонева Коева от Окръжния съд в Стара Загора е съдийката, която пусна мъж обезобразил приятелката си с макетно ножче. 18-годишното момиче е било с 400 шева и нарязани ръце, крайници и гърди. Носът на момичето е строшен, а след кървавата разпра мъжът е обръснал косата ѝ.
Прочетете още
Потребители в обществените мрежи се надигнаха против съдийката и я приканиха да си подаде оставката.

Припомняме, че в понеделник в Стара Загора се провежда спокойно шествие в поддръжка на момичето. Протестиращите желаят ефикасна присъда за причинителя и арбитър Коева да подаде оставка. Шествието ще се състои на 31 юли от 18:00ч. пред Съдебната палата в Стара Загора.

Ето и един от мненията в обществените мрежи:

Представям ви арбитър Татяна Гьонева Коева от Окръжния съд Стара Загора. Тази жена пусна на независимост лицето, което обезобрази приятелката си с макетен нож, която я скалпира и ѝ счупи носа. Всичко това се случва с часове наред мълчания и по изключително нечовечен метод. Клетото момиче на 18-годишна възраст е с 400 шева, фрактура на носа, скалпирана, прочувствено и душевен унищожена.

Тази дама е определила действието като лека телесна щета и без никакви угризения е пуснала на независимост причинителя. Това съставлява нашата прогнила система.

Аз персонално с изключение на омерзение, нямам други усеща, които мога да споделя. Дано съдията се гордее с постъпката си. Съдебна промяна - да, но не.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР