Съдия от Оклахома се съгласи да подаде оставка в петък,

...
Съдия от Оклахома се съгласи да подаде оставка в петък,
Коментари Харесай

Съдия, който изпрати 500 съобщения по време на процеса за убийство, нарече майката на мъртвото дете „лъжкиня, лъжкиня“, подаде оставка

Съдия от Оклахома се съгласи да подаде оставка в петък, откакто бе уловена на видео предишното лято да изпраща повече от 500 известия на своя съдия-изпълнител, до момента в който председателстващ развой за ликвидиране при побой на малко дете – в това число известия, които осмиват прокурорите и ридаещата майка на жертвата.

Окръжният арбитър Трейси Содерстрьом взе решение да се отдръпна от съдийската пейка единствено четири дни преди да бъде планувано да бъде изправена пред специфичен съд.

„ Обещах да съблюдавам конституцията по почтен, обективен и ефикасен метод “, написа Содерстрьом частично в писмото си за овакантяване, публикувано до локалните медии. „ Вярвам, че съм го направил. Въпреки това, бидейки човек, аз също съм се колебал. ”

На друго място в изказването си Содерстрьом допусна, че решението й да напусне, вместо да прекара деня си в съда, е въодушевено от убеждението й, че няма да получи обективен развой.

„ Основното ми разбиране в персоналната отговорност изисква от мен публи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР