Съдия от Ню Йорк започна да разсекретява в сряда самоличността

...
Съдия от Ню Йорк започна да разсекретява в сряда самоличността
Коментари Харесай

Американски съдия повдига завесата около секс аферата на Джефри Епстийн

Съдия от Ню Йорк стартира да разсекретява в сряда самоличността на хора, свързани в правосъдни документи с  Джефри Епстийн , американския финансист,, до момента в който очакваше развой за полови закононарушения. Това писа Агенция Франс Прес.

Първоначалният транш включва 40 неразкрити до момента документи с съвсем 1000 страници с показания и изказвания, като се чака да бъдат посочени имената на видни персони.

Сред назованите ще бъдат голям брой сътрудници на Джефри Епстийн , които преди този момент са били разпознати като Джон или Джейн Доу в правосъдно дело, заведено против някогашната държанка на Епстийн - Гислейн Максуел. В него не се съдържат обвинявания за съучастничество в закононарушенията на Епстийн.

Очаква се да бъдат посочени видни фигури, както и лица, които преди този момент са обсъждали връзките си с Епстийн в изявленията за медиите, към които се препраща в заповедта, изискваща откриване на имената им.

Разкриването е част от процедура за клюка сред някогашната държанка на Епстийн,, и ищцата против дуото Вирджиния Джуфре.

Миналия месец арбитър изброи в документ от 50 страници към 180 каузи - под псевдоними - като разпореди самоличността им да бъде оповестена в границите на 14 дни от заповедта, в първите дни на януари.

Някои лица са възразили против разкриването на самоличността им по делото.

Адвокатите на едно от лицата, " незнаен 107 ", са писали до съдията по делото с аргумента, че може то може да бъде подложено на гонене в родната си страна, и желаят време, с цел да показват учредения името му да остане анонимно.
 Генералният контрольор на Съединени американски щати: Смъртта на Епстийн станала заради немарливост
Генералният контрольор на Съединени американски щати: Смъртта на Епстийн станала заради немарливост

Хоровиц счита, че от Федералното бюро по пандизите са отговорни

Според английски медии искът за клюка на Джуфре против 62-годишния Максуел е от 2016 година и е бил организиран през идната година. След това обаче " Маями Хералд " подхваща правни дейности за достъп до досието и следствие на мрежата на  Джефри Епстийн .

бяха оповестени през 2019 година, дни преди Джефри Епстийн да се обеси в пандиза, до момента в който очакваше развой по обвинявания в трафик на хора за полова употреба.

Максуел и Епстийн са били двойка при започване на 90-те години, преди да станат професионални сътрудници и съучастници в полови закононарушения в продължение на съвсем три десетилетия .
 ФБР арестува Гислейн Максуел - дългогодишната другарка на Джефри Епстийн Обновена
ФБР арестува Гислейн Максуел - дългогодишната другарка на Джефри Епстийн

Арестът е осъществен дни преди да се навърши една година от задържането на Епстийн

Самият Джефри Епстийн, финансист с мощна мрежа в Съединените щати и в чужбина, е, само че самоубийството му посредством обесване в нюйоркски затвор през август 2019 година спря правосъдното му следствие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР