Съдия от Лос Анджелис заяви, че американската поп звезда може

...
Съдия от Лос Анджелис заяви, че американската поп звезда може
Коментари Харесай

Бритни Спиръс с право да наеме свой адвокат, а не да бъде защитавана от служебен

Съдия от Лос Анджелис съобщи, че американската поп звезда може да избере собствен личен юрист в битката за преустановяване на будещото доста несъгласия наставничество, заяви Би Би Си.

Решението бе взето в сряда, когато Спиърс се обърна към съда за повторно за по-малко от месец.

В съда предишния месец тя насочи трагична молба за преустановяване на съглашението.

В сряда тя повтори този апел в прочувствено изказване, в което прикани татко й да бъде упрекнат в " корист с настойничеството ".

" Тук съм, с цел да повдигна обвиняване. Ядосана съм и ще стигна до такава степен ", сподели Спиърс, говорейки пред съда по телефона на юрист.

" Позволявате на татко ми да ми съсипе живота. Трябва да се отърва от татко си и да го обвиня в корист с настойничеството ", сподели тя.
 Мадона в поддръжка на Бритни Спиърс: Ще те измъкна от пандиза Мадона в поддръжка на Бритни Спиърс: Ще те измъкна от пандиза
62-годишната Мадона е следващата звезда, която поддържа битката на певицата Бритни Спиърс за преустановяване на попечителството на бащ...

Настойничеството се дава от съд за лица, които не могат да вземат лични решения, като тези с деменция или други психологични болести.

39-годишната Спиърс е под наставничество от 2008 година, когато терзанията за психологичното й здраве накараха татко й да подаде петиция пред съда за законова власт над живота на щерка му.

Злоупотребата с наставничество може да включва финансова употреба или налагане на несъразмерни персонални ограничавания на някой, за който се грижите.

Понастоящем Джейми Спиърс е единственият човек, отговарящ за активите на щерка му в размер на 60 милиона $.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР