Съдия от Лос Анджелис установи в понеделник, че има достатъчно

...
Съдия от Лос Анджелис установи в понеделник, че има достатъчно
Коментари Харесай

Съдия постановява, че рапърът A$AP Rocky трябва да бъде изправен пред съда по обвинения в тежко престъпление, че е стрелял с пистолет по бивш приятел

Съдия от Лос Анджелис откри в понеделник, че има задоволително доказателства A$AP Rocky да бъде изправен пред съда по обвинявания, че е стрелял револвер против някогашен другар и помощник пред хотел в Холивуд през 2021 година

Съдия от Върховния съд M.L. Вилар взе решението на авансово чуване, откакто изслуша почти ден и половина показания. Роки пледира почтен по две закононарушения за нахлуване с полуавтоматично огнестрелно оръжие. Неговият юрист се опита да хвърли подозрение по случая, до момента в който разпитваше полицейски детектив.

Роки по-рано се пледира за почтен по две закононарушения за нахлуване с полуавтоматично огнестрелно оръжие. Адвокатът му се опита да хвърли подозрение по случая, до момента в който разпитваше полицейски детектив.

представляващ Доналд Тръмп по неговото престъпно дело в Ню Йорк и други, натисна детектива върху оръжието, което допуска, че полицията няма метод да знае дали е заредено или даже същински револвер.

" Този револвер или каквото там беше, не беше тестван, нали? " — попита Такопина. „ Не, в никакъв случай не е бил възобновен “, сподели Флорес.

Такопина попита: „ Не сте сигурни дали е работещ револвер, или неработещ револвер, или каквото и да е? “

„ Без да го имам, не мога да ви кажа дали може да се оперира “, отговори детективът.

Такопина се опита да хвърли подозрение по отношение на лекото пострадване на ръката на Ефрон, задавайки въпроса за какво е чакал да се върне в Ню Йорк да потърси здравно лекуване.

Той сподели на детектива фотография на ожулените пръсти и сподели саркастично: „ Чудо е, че е оживял при тази пукотевица. “

Съдията го предизвести, няколко пъти тя сподели на Такопина да промени тона си.

Роки беше задържан на интернационалното летище в Лос Анджелис по случая през април и обвинен през август. Той дойде в правосъдната зала в понеделник сутринта, облечен в мрачен костюм, слънчеви очила и маска за лице, откакто прекара уикенда в автомобилното състезание Formula One Las Vegas Grand Prix, където имаше видна роля като креативен шеф на Puma в партньорството на марката за облекла с F1.

Той издаде малко музика през последните години и стана по-известен като сантименталния сътрудник, сътрудник фешън авторитетен човек и родител на Риана, от която има втори наследник през май. Първите му два студийни албума през 2013 година и 2015 година и двата отидоха до номер 1 в Billboard 200.

Роки също се трансформира в малко евентуална причина за тогавашния президент Доналд Тръмп, който сподели, че се пробва да освободи рапъра и се върна в Съединени американски щати, когато беше затворен след сборичкване в Швеция през 2019 година Той беше признат за отговорен за нахлуване по време на процеса, само че получи „ условна присъда “, което означаваше без в допълнение време затвор.

В съдилищата в Калифорния, предварителните чувания като тези са нещо като дребна версия на развой, като единствено арбитър взема решение дали съществуват задоволително доказателства, с цел да се продължи напред. Стандартът на доказване за това е доста по-нисък от този, който се изисква за незаконна виновност.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР