Съдия от Илинойс постанови в сряда, че бившият президент Доналд

...
Съдия от Илинойс постанови в сряда, че бившият президент Доналд
Коментари Харесай

Съдия от Илинойс постановява, че Тръмп не отговаря на условията за първичните избори на републиканците заради бунтовете на 6 януари

Съдия от Илинойс постанови в сряда, че някогашният президент Доналд Тръмп би трябвало да бъде отхвърлен от гласуването на щата за първичните избори, базирайки се на ян... 6 нахлуване против Капитолия на Съединени американски щати.

Решението пристигна от Окръжния съд на окръг Кук и съдията сложи заповедта на пауза в очакване на обжалване. Първичните избори в Илинойс са на 19 март.

Решението на арбитър Трейси Р. Портър гласи, че „ въз основа на присъединяване в протест на 6 януари 2021 година...името му би трябвало да бъде отстранено от бюлетината. "

Говорителят на акцията на Тръмп Стивън Чеунг развихри решението в изказване, потвърждавайки, че е " противоконституционно " и сподели, че ще бъде обжалвано. Той също по този начин атакува съдията, като я назова „ арбитър деятел демократ “. някогашният президент подаде документи, с цел да се появи в първичното гласоподаване, написа Портър в своето решение. Вносителите на петицията също желаеха от Окръжния съд на окръг Кук правосъдно преразглеждане на въпроса.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР