Съдия осъди друг бивш депутат от Мисисипи от самоопределящия се

...
Съдия осъди друг бивш депутат от Мисисипи от самоопределящия се
Коментари Харесай

Друг бивш заместник от Мисисипи от „Отряд измамници“ беше осъден на затвор за изтезания и малтретиране на чернокожи мъже

Съдия осъди различен някогашен народен представител от Мисисипи от самоопределящия се „ Отряд измамници “ във федерален затвор в четвъртък за изтезанията и малтретирането на двама чернокожи мъже при расистка офанзива.

Брет Морис Макалпин, 53, беше наказан да излежи 327 месеца, което е повече от 27 години. Макалпин е един от шестимата някогашни заместник-шерифи на окръг Ранк, които признаха, че са подложили двама чернокожи мъже, Майкъл Кори Дженкинс и Еди Терел Паркър, на расистки изтезания.

Той се призна за отговорен по голям брой обвинявания, в това число скрит план против правата, възпрепятстване на правораздаването, отнемане от права под цвета на закона и скрит план за възпрепятстване на правораздаването.

През януари 2023 година Макалпин получи позвъняване от бял човек, който се оплака, че Дженкинс и Паркър живееше с бяла жена в къща в Бракстън, Мисисипи.

Макалпин изпрати известие до група, която се самоопредели като „ The Goon Squad “ – група, за която Министерството на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР