Съдия на стола, който попитал момиче, подаващо топките, дали е

...
Съдия на стола, който попитал момиче, подаващо топките, дали е
Коментари Харесай

Разследват съдия в тениса заради неприлични коментари

Съдия на стола, който попитал момиче, подаващо топките, дали е „ горещо “ по време на тенис шампионат в Италия, получи възбрана да съдийства, до момента в който тече следствие по случая, оповестиха от ATP.

Джанлука Москарела се обърнал към момичето по време на дуел от второразряден шампионат за мъже във Флоренция, Италия, предходната седмица, по време на който бил упрекнат и в недопустимо държание към един от играчите на корта.

Видео, публикувано в обществените мрежи, посочило по какъв начин Москарела споделя на момичето, че е „ доста секси “, като след това я попитал: „ Ти гореща ли си… Физически или емоционално…Или и двете? “

Инцидентът станал по време на дуела от сериите Чалънджър сред Педро Соуса и Енрико Дала Вале, в който съдията на стола окуражил Соуса, до момента в който Дала Вале бил краткотрайно в съблекалнята.

„ Запознати сме с няколко случая, включващи съдията на стола Джанлука Москарела по време на мача сред Педро Соуса и Енрико Дала Вале на шампионата от сериите Чалънджър във Флоренция предходната седмица “, споделиха от ATP в свое изказване.

„ Москарела бе неотложно отхвърлен от конкуренцията, когато казусът излезе на бял свят, като бе стартирано и следствие по случая. Междувременно, Москарела получи краткотрайна възбрана да съдийства публични мачове, до момента в който не станат ясни резултатите от следствието “.

Соуса завоюва дуела от втори кръг със 7-5, 4-6, 6-4, откакто Москарела го смъмри на няколко пъти за загуба на централизация и пропускане на мачболи.

„ Мой безценен Педро…Остани съсредоточен, апелирам те “, бе чут италианският рефер.

Москарела не е първият арбитър на стола, който е изправен пред наказване за сходна интервенция. Шведският съдия Мохамед Лахиани бе осъден за два шампионата предходната година, откакто окуражи Ник Кирьос на Ю Ес Оупън. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР