Съдия Кларънс Томас настоя тогавашния републиканец в Камарата на представителите

...
Съдия Кларънс Томас настоя тогавашния републиканец в Камарата на представителите
Коментари Харесай

Кларънс Томас беше дълбоко задлъжнял, когато намекна на депутат от Републиканската партия, че ще напусне, ако не получи повишение на заплатата: доклад

Съдия Кларънс Томас настоя тогавашния републиканец в Камарата на представителите при започване на 2000 година да получи нарастване на заплатите за съдии.

Според ProPublica Томас е споделил на законодателя „ един или повече съдии ще изоставен скоро “, в случай че нарастването не се случи.

Съобщените опасения на Томас са били по-късно предадено на основния арбитър Уилям  Ренквист.

Съдията от Върховния съд Кларънс Томас разтревожи републиканец от Камарата на представителите за опцията той да подаде оставка през 2000 година, в случай че Конгресът не увеличи заплатите на съдиите.

Според отчет на ProPublica Томас инцидентно е седял до тогавашния реп. Клиф Стърнс, републиканец от Флорида, на противоположен полет от курорт в Джорджия, откакто приказва на консервативна конференция. Томас, съгласно обявата, е имал дълг в размер на стотици хиляди долари по време на диалога.

Томас, съгласно записите от диалога, е споделил на Стърнс, че „ един или повече съдии скоро ще изоставен “ в случай че зако...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР