Съдия Емилия Петкова е загинала при , заяви шефът на

...
Съдия Емилия Петкова е загинала при , заяви шефът на
Коментари Харесай

Съдийка от Спецапелативния съд е загиналата в катастрофата на АМ Тракия

Съдия Емилия Петкова е починала при ", съобщи шефът на Апелативния профилиран углавен съд арбитър Георги Ушев, представен от " 24 часа ".

Колегите на арбитър Петкова изискали информация и в формален отговор от РПУ - Пазарджик удостоверили.
 Надежда Йорданова се надява на консенсус в Народното събрание за смяна в Конституцията
Надежда Йорданова се надява на консенсус в Народното събрание за смяна в Конституцията

Изменението ще е обвързвано с търсенето на отговорност на основния прокурор

Междувременно от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че пресцентърът на Министерство на вътрешните работи не дава информация под никаква форма по отношение на самоличността на жертвите на пътно-транспортни катастрофи . За тази злополука се обосновават, че поради пожар в двата автомобила не е имало физическа опция да бъдат открити данни за самоличността на умрялата и налагало криминалистически експертизи за определяне самоличността на жертвата и публикуването на обстоятелства може да става със глобата на прокурор "

ДНК ексепертизата, с която тъкмо да се разпознава починалата още не била подготвена, само че от данните на колата можело да се направи умозаключение, написа изданието.

При злополуката от конфликта двете коли се самозапалва т. Жената, управлявала тойотата е изгоряла до неразбираемост, както и самата кола. Това е и повода, дамата да не бъде разпозната, съобщи представителят на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Поради характера на злополуката с следващ пожар на двата автомобила не е имало физическа опция да бъдат открити данни за самоличността на умрялата на местопроизшествието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР