Съдия Емилия Петкова е загинала при катастрофата на автомагистрала Тракия.

...
Съдия Емилия Петкова е загинала при катастрофата на автомагистрала Тракия.
Коментари Харесай

Георги Ушев: Съдия Емилия Петкова е загинала на Тракия

Съдия Емилия Петкова е починала при злополуката на автомагистрала " Тракия ". Това удостовери за " 24 часа " шефът на Апелативния профилиран углавен съд арбитър Георги Ушев.

Колегите на арбитър Петкова изискали информация и и в формален отговор от РПУ - Пазарджик удостоверили. ДНК експертизата, с която тъкмо да се разпознава починалата още не била подготвена, само че от данните на колата можело да се направи умозаключение.
Шест произшествия с 21 коли единствено за час на автомагистрала " Тракия " тази заран
Общо шест пътно-транспортни катастрофи са станали единствено за час на автомагистрала " Тракия " край Пловдив тази заран, оповестяват от АПИ....
Прочети повече
Катастрофата стана сред 102 и 103-ти километър на аутобана по посока София към 14.30 часа, откакто джип " Рендж Ровър " блъска откъм гърба автомобил " Тойота Ярис ". От конфликта двете коли се самозапалват. Жената, управлявала тойотата е изгоряла до неразбираемост, както и самата кола. Това е и повода, дамата да не бъде разпозната.

" Поради характера на злополуката с следващ пожар на двата автомобила не е имало физическа опция да бъдат открити данни за самоличността на умрялата на местопроизшествието. В подобен случай са нужни криминалистически експертизи за сигурното и правдиво определяне самоличността на жертвата ", съобщи за " 24 часа " Мирослав Стоянов.

По информация в медиите като арбитър в апелативния спецсъд Емилия Петкова е произнасяла тежки присъди против представители на проведената престъпност, осъждани за рекет, изнудвания, палежи, наркоразпространение и ред други незаконни действия. Тя е и част от състава, прекратил делото против Димитър Желязков, прочут като Митьо Очите, и върнал го на прокуратурата. Тя е част и от правосъдния състав, пуснал под 500 000 лв. гаранция предприемача Николай Банев. 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР