Съдия Джуди е произнесла своята присъда за президентския конкурс през

...
Съдия Джуди е произнесла своята присъда за президентския конкурс през
Коментари Харесай

Съдия Джуди подкрепя „интелигентната“ Ники Хейли: „Тя е бъдещето“

Съдия Джуди е произнесла своята присъда за президентския конкурс през 2024 година – и тя намира в интерес на Ники Хейли.

Знаменитата арбитър похвали интелигентността и представянето на Хейли както като губернатор на Южна Каролина, по този начин и като дипломат на Съединени американски щати в Обединените народи в изказване, в което разгласи поддръжката си преди събранието в Айова идната седмица.

„ Горд съм да поддържам Ники Хейли, тъй като тя е интелигентна, има управителни качества и беше великолепен губернатор “, каза Шейндлин, 81.

„ Тя има интернационално значение като дипломат в Организация на обединените нации. Тя е кардинална, премерена и има това неуловимо качество на същински здрав разсъдък. Наистина мисля, че тя може да възвърне Америка и имам вяра, че тя е бъдещето на тази велика нация. “

Шейндлин ще се надява, че утвърждението ѝ ще се окаже по-добро този път, в сравнение с по време на изборния цикъл през 2020 година, когато тя поддържа някогашния кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг — който прочу стотици милиони долари, с цел да одобри шепа делегати о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР