Съдия Андон Миталов е излязъл в болничен от днес. Това

...
Съдия Андон Миталов е излязъл в болничен от днес. Това
Коментари Харесай

Съдия Андон Миталов излезе в болничен

Съдия Андон Миталов е излязъл в болничен от през днешния ден. Това стана ясно на брифинг, даден от ръководителя на Спецсъда Мариета Райкова.

Името на Миталов стана известно, откакто американският държавен секретар разгласи, че му се постанова постановат възбрана за пътешестване в Съединени американски щати, напомня Нова тв.

„ Публично разгласявам името на съдията от Специализирания углавен съд Андон Миталов за присъединяване му в сериозна корупция ”, се споделя в изказване на Помпео.

Райкова сподели, че няма информация за случая, който визират Съединени американски щати.

Тя е поискала от прокуратурата информация дали против арбитър Миталов е формирано досъдебно произвеждане. По думите й арбитър Миталов се употребил с положително има измежду сътрудниците си в Спецсъда.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 666 (преди 3 минути) Рейтинг: 16312 | Одобрение: 5252  Ухилен Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР