Садист, който е върнал в Русия политическите убийства. Така рисува

...
Садист, който е върнал в Русия политическите убийства. Така рисува
Коментари Харесай

Милиардер и бивш авер на Путин разказва как президентът пиел, биел и нареждал убийства

Садист, който е върнал в Русия политическите убийства. Така рисува днешния съветски президент Владимир Путин неговият бивш другар Сергей Пугачов, милиардер и някогашен банкер в обстойно.

Пугачов, който в миналото е бил допускан в най-вътрешния кръг на съветския водач, през днешния ден споделя, че единственият метод да се приведе Русия в друго положение, е тя да капитулира във войната с Украйна.

Бизнесменът, който в този момент живее в Съединени американски щати след известно престояване във Франция и Англия, разказва пикантни епизоди от общуването си с Путин, които характеризират президента психически. 

В един от тях споделя по какъв начин пиели дружно във вила в наличието и за смут на някогашната брачна половинка на Путин Людмила.

" Помня такъв сюжет ", споделя Пугачов. " Седяхме в кухнята и пиехме. Имаше нещо такова, че трябваше да отворим бутилчица вино и да я изпием. И ние изпихме фактически по две чаши. Аз крещя: " Ами, давай още да пийнем ". А Людмила ми споделя: " Моля те, не трябва, не наливай ". Той вика: " Добре, де, всичко е нормално. Ще пия. Дай да пием. И ти с нас ". Хвана го малко. И значи, пийнахме, после Людмила в сълзи си отиде... "

Историята продължава по този начин: 

" Разделяме се. Людмила плаче. Казвам: " Какво стана? Какво толкоз се притесняваш? " Тя споделя: " Той не бива да пие. Разбираш ли какъв садист е? " Казвам: " Какво имаш поради? Какво значи това? " – " Ами в този момент ще пие – ще стартира да ме щипе, да ме мачка, да ми демонстрира някакви техники от джудо. После една седмица вървя в синини. "

Руският президент е прочут с уменията в бойния спорт.

В различен епизод Пугачов си спомня по какъв начин Путин му е споделил, че желае индивидът, който го е взел на работа в Кремъл, да бъде погубен. Става дума за Павел Бородин, ръководещ делата на президента Борис Елцин от 1995 до 2000 година Бородин е бил задържан в Съединени американски щати по искане на Швейцария, която го е разследвала по съмнение във финансови закононарушения и американските управляващи са го екстрадирали там. Пугачов е плащал на юристите, които са го защитавали, до момента в който е бил освободен.

" Ще кажа в резюме защо става дума ", продължава Пугачов. " Зетят на Бородин разкрил банкова сметка на негово име, вкарал пари в нея... Бородин, като цяло, схванал за това в пандиза. Просто знам детайлностите. И в последна сметка по тази причина го пуснаха. Нямаше правосъден развой. Имаше една известна прокурорка Карла дел Понте, която го оправи. И в действителност първо го пуснаха под гаранция, а по-късно се върна на работа. И Путин ми споделя: " Е, по какъв начин е? Занимаваш ли се? " Казвам: " Ами да, аз оказвам помощ. Какво да се занимавам там? Има юристи - те се занимават. Как да го направя в Швейцария? " Той споделя: " Е, всичко наред ли е? Добре. Я, да излезем. " И той има излаз в офиса непосредствено към асансьора ".

" По принцип подобен дизайн има в първата постройка на Кремъл, където е основният офис ", продължава описа си Пугачов. " И два асансьора, където никой няма достъп, с изключение на телохранителите му. Влизаме в асансьора, той натиска бутона и " стоп ": " Слушай, вашите момчета надеждни ли са там? " Казвам: " Надеждни, естествени ". - " Разбираш ли, че Паша към този момент толкоз е наговорил в Америка? Не можем да си представим. А колко още ще наговори в Швейцария? " Казвам: " Какво имаш поради, какво ще каже той? - " Накратко, в случай че имате надеждни момчета там... " Казвам: " Виждам. Какво би трябвало да се направи? " Просто безусловно, откъс, той ми споделя: " Ударете го по главата с нещо тежко, увийте го в килим, натоварете го в частен аероплан, докарайте го и го погребете тук. " " Правили сме това доста пъти ", споделя той. Познавам го от 1990 година, за първи път не бях в лек потрес, а в транс. А той, като разбра, че съм напълно мълчалив, сподели: " Хайде, добре. Всичко е наред. Ще се разберем. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР