Садио Мане се надява да се върне в най-добра форма

...
Садио Мане се надява да се върне в най-добра форма
Коментари Харесай

Мане: Не виждам по-силен отбор от Байерн

Садио Мане се надява да се върне в най-хубава форма след дългото възобновяване от травма за реванша на Байерн (Мюнхен) против Пари Сен Жермен от осминафиналите на Шампионската лига идната седмица и вижда тима си на еднообразно равнище с другите топ тимове в Европа.

Крилото на Сенегал беше отвън игра съвсем четири месеца поради травма на дясната басня, поради която пропусна и Световното състезание в Катар 2022. Той се завърна като запаса при успеха на Байерн с 3:0 против Унион (Берлин) в Бундеслигата в неделя.

Мане сподели пред седмичника " Шпорт Билд ", че се надява с повече тренировки и с дуела в събота против Щутгарт, да бъде подготвен за дербито с Пари Сен Жермен на 8 март.

" Надявам се, че ще имам време бързо да се върна в предходната си форма и да играя в реванша против ПСЖ ", сподели Мане.

Байерн завоюва първия мач с 1:0 против звездния френски отбор, в които играят Лионел Меси и Килиан Мбапе, а Мане има вяра, че Байерн има класата да продължи напред и да стигне надалеч в шампионата, който за последно завоюва през 2020 година.

" Сегашният тим сподели на какво е кадърен. Ако ме питате дали можем да се борим с всички тимове, несъмнено не мога да видя различен отбор, който да е по-силен или несломим от Байерн ", сподели Мане.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР