Садио Мане прави изключителни неща с екипа на Ливърпул, но

...
Садио Мане прави изключителни неща с екипа на Ливърпул, но
Коментари Харесай

Садио Мане да напусне Ливърпул, ако иска Златната топка

Садио Мане прави изключителни неща с екипа на Ливърпул, само че може би е по-добре да напусне клуба, в случай че в действителност желае да завоюва „ Златната топка “. Това е мнението на някогашния футболист на Фулъм, Лестър и Селтик Диоманси Камара. Според сънародника на Мане мърсисайдци в действителност играят впечатляващо през последните години, само че като част от тях той може би няма да се окичи с наградата. Националът на Сенегал остана четвърти в класирането за 2019 година, откакто повече гласове получи неговият съотборник на „ Анфийлд “ Вирджил ван Дайк.

„ За мен Садио заслужаваше премията още в този момент – разяснява Камара пред ESPN. – Но той би трябвало да продължи да се труди и може би да смени тима. Видяхме, че той и Мохамед Салах взеха по-малко гласове от Ван Дайк, а бяха на едно равнище с него. “

„ Имайки поради цената на Мане, както и класата на Ливърпул, не са доста клубовете, в които той може да отиде и да направи крачка напред “, добави Камара в несъгласие с предходните си думи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР