Съдилища в Тексас и Флорида отхвърлиха иск срещу болница, която

...
Съдилища в Тексас и Флорида отхвърлиха иск срещу болница, която
Коментари Харесай

САЩ забрани „лекарството” на Кирил Домусчиев срещу коронавирус

Съдилища в Тексас и Флорида отхвърлиха иск против болница, която трябвало да бъде задължена да лекува пациент с прочулото се и у нас лекарство ивермектин, което даже влезе в априлската предизборна акция на ГЕРБ непосредствено от завода на „ Хювефарма “, благосъстоятелност на Кирил Домусчиев, заяви Narod.bg.
Това даде мотив на близкия до президента Джо Байдън влиятелен вестник „ Вашингтон пост” да напомни историята на лекарството и несполучливите опити да бъде утвърдено като лек против ковид, въпреки да е предопределено за добитък.
Медикаментът към този момент беше отритнат изрично от американските здравни управляващи, без значение, че Киро Гела, въпреки началник на „ българските работодатели и индустриалци”, даже реалокира там главните си компании.
Което не попречи да участва в отчета за корупцията в България на Държавния департамент дни преди изборите на 4 април т.г.
Администрацията по храните и медикаментите FDA, която е санитарната ревизия на Съединени американски щати, отхвърли утвърждение на ивермектина за лекуване на ковид, макар фейк-кампанията във фейсбук и натиска на „ някои десни кръгове”, както формулира вестникът, личен на мултимилиардера Джеф Безос.
Медията, за която бе основан филмът с красноречивото заглавие Вестникът, припомня по едно и също време шеговитото и доста съществено послание от август в умишлен туит срещу Ивермектина, което беше публично пуснато от FDA и гласи: „ Не си кон. Не си крава. Сериозно е. Спри”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР