Съдиите се покриха след този позор. Постановеният акт е срам

...
Съдиите се покриха след този позор. Постановеният акт е срам
Коментари Харесай

Христо Монов: Определението за Полфрийман е позор

Съдиите се покриха след този срам. Постановеният акт е позор за българското национално самочувствие. Решението е в нарушаване на закона. Това съобщи Христо Монов, татко на Андрей , жертва на Джок Полфрийман, в ефира на БТВ.

„ Това правосъдно решение е незаконно и по тази причина е кръстено "определение ". Такъв термин може да се употребява единствено на първа инстанция. Те играят на думички “, акцентира бащата и добави, че към този момент са внесли документи за обжалване.

„ Тези хора са зле готови юридически. Те би трябвало да подадат оставки “, безапелационен бе Христо Монов.

Той помоли фотографията на Джок Полфрийман да бъде свалена от видеостената в студиото, тъй като не можел да го гледа. „ Не ми останаха сълзи “, показа Монов.

Бащата на Андрей съобщи още, че в кръга от другари имат доста адвокати. Дори Андрей е желал да стане магистрат. Той прикани да не се погазва моралът и законът.

„ Съдът би трябвало да открива правдивост. Определението би трябвало да отпадне. Вярвам в справедливостта. Знам, че институциите ще вземат вярното решени “, показа той.

„ Ще стане доста забавно, в случай че Полфрийман би трябвало да се върне в пандиза. Монов съобщи, че нададеният зов на Полфрийман при излизането му от пандиза, не е от наслада, а е предизвестие към тези, на които е било платено. „ Те да кажат каква е мотивацията им за сходно решение. Социопатите не се поправят “, акцентира Монов, базирайки се на преценката си като психолог.

„ Аз ще ходя умерено по улицата. Искам да видя по какъв начин съдиите, постановили това решение, ще минат по „ Витошка “, сподели още Христо Монов.

„ Имам вярата, че основателят бди над паметта на сина ми “, приключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР