Съдиите на The Voice се отправиха към място за обяд

...
Съдиите на The Voice се отправиха към място за обяд
Коментари Харесай

Съдията на ITV The Voice Том Флетчър зашемети феновете на пътуването на Greggs с LeAnne Rimes и Emma Willis

Съдиите на The Voice се насочиха към място за обяд в Greggs, до момента в който си взеха отмора от фотосите на най-новата серия.

Том Флетчър се причисли към Дани Джоунс, ЛиАн Раймс и will.i.am, както и водещата Ема Уилис на излизането. Колегите взеха решение да вземат салами във вторник следобяд от известната верига пекарни. Всички те се появиха в приповдигнато въодушевление по време на пътуването на Грегс, до момента в който си взеха отмора от фотосите на прослушванията за певческото съревнование на ITV.

Групата беше видяна да си пишат, до момента в който чакаха на опашка за своите сладкиши в Манчестър. Водещата Ема изглеждаше прелестно в черна мини-пола и алено университетско сако, съчетано с солидни черни обувки. Тя можеше да бъде забелязана да подушва топлите артикули, до момента в който й подадоха ролката с наденица на тезгяха.

will.i.am се стопли, до момента в който тръгваше с две чанти от Грегс, до момента в който Том и Дани сияеха, държейки обяда си. ЛиАн беше зашеметена, когато излезе в мини-роклята си на цветя, само че не изглежд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР