Съди на окръг Лос Анджелис в петък призна Ребека Гросман

...
Съди на окръг Лос Анджелис в петък призна Ребека Гросман
Коментари Харесай

Социалистката от Южна Калифорния Ребека Гросман е призната за виновна в смъртоносна катастрофа, която уби 2-ма млади братя

Съди на окръг Лос Анджелис в петък призна Ребека Гросман за отговорна в убийството за злополуката през 2020 година, при която починаха двама млади братя, 11-годишният Марк Искандер и неговия 8-годишен брат Джейкъб.

" Чакахме това от 3,5 години ", сподели майката на момчетата Нанси Искандер, откакто журито прочете присъдата. „ Също по този начин сме извънредно признателни за нашето правосъдно гонене. Те работиха неуморно – 3,5 години. Отидоха над и оттатък... Грижеха се единствено за истината. Искаха да кажат единствено истината. Работиха против някои от най-злите бранители. "

Гросман, съоснователят на Grossman Burn Foundation, беше приет за отговорен по две обвинявания в ликвидиране. Освен това правосъдните заседатели я признаха за отговорна по две обвинявания за непредумишлено ликвидиране с транспортно средство с груба немарливост и едно закононарушение за шофиране с боричкане и бягство, довело до гибел.

жури от девет души и три дами. Панелът обмисля доказателствата общо девет часа, преди да произнесе присъдата си.
Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР