Съдебното изслушване на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп е

...
Съдебното изслушване на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп е
Коментари Харесай

Съдебното изслушване на Доналд Тръмп е насрочено за 4-ти април

Съдебното чуване на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е планувано за вторник, 4-ти април, заяви телевизия CBS.

Вчера се разбра, че огромното жури на щата Ню Йорк е повдигнало обвиняване против Тръмп за абсурда с заплащането на " рушвет " през 2016 година Твърди се, че някогашният президент е дал на Майкъл Коен 130 000 $ за заплащане на порнозвездата Сторми Даниълс, с цел да резервира безмълвие за хипотетичен полов контакт, който тя твърди, че е имала с Тръмп през 2006 година

Повдигат обвиняване на Доналд Тръмп

След като новината стана обществена, Тръмп съобщи, че " радикалните леви демократи са взели участие в лов на вещици, с цел да унищожат придвижването " Да създадем Америка още веднъж велика ".

Бившият президент Доналд Тръмп няма да бъде закопчан с белезници идващия вторник, когато ще би трябвало да яви на правосъдното чуване, заяви CNN, цитирайки собствен източник, осведомен с въпроса. Според информацията някогашният президент няма да бъде окован с белезници, тъй като се чака да бъде заобиколен от въоръжени сътрудници за отбрана.

Освен това е известно също по този начин, че Тайните служби ще употребяват общоприетите протоколи. Последното значи, че те ще ревизират магнитометрите в правосъдната зала и ще наложат условия за отдалеченост, тъй че никой да не се приближава до Тръмп.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР