Съдебно-счетоводителите не успяха да идентифицират собственика на банкова сметка, към

...
Съдебно-счетоводителите не успяха да идентифицират собственика на банкова сметка, към
Коментари Харесай

Съдебно-счетоводителите не успяха да идентифицират собственика на банковата сметка в случая с уволнения главен изпълнителен директор на Endeavour

Съдебно-счетоводителите не съумяха да разпознават притежателя на банкова сметка, към която отстраненият основен изпълнителен шеф на Endeavour Mining, фокусиран в Западна Африка производител на злато, е инструктиран заплащане от $5,9 милиона, съгласно двама души, осведомени с детайлностите.

Себастиен дьо Монтесус беше уволнен като основен изпълнителен шеф на групата FTSE 100 в четвъртък за хипотетично „ съществено нарушаване “, откакто бордът откри хипотетично нередовно заплащане директива, която той е издал.

EY и Linklaters започнаха съдебно-счетоводно следствие, с цел да разпознават притежателя на банковата сметка, в която де Монтесу подреди да бъдат преведени $5,9 милиона, само че не съумяха да открият притежателя, споделиха хората.

De Montessus сподели, че заплащането е осъществено през 2021 година на известна охранителна компания за даване на услуги за отбрана на сътрудници и чиновници в зона на спор, което хора, осведомени със обстановката, потвърдиха, че е отпратка к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР