Съдебно дело за 100 млн. долара за измама е било

...
Съдебно дело за 100 млн. долара за измама е било
Коментари Харесай

Кой заведе дело за милиони срещу Ким Кардашян?

Съдебно дело за 100 млн. $ за машинация е било заведено против риалити звездата Ким Кардашян Уест , оповестява уеб сайтът TMZ.
 
По информация на изданието, през 2014 година тя сключила договорка с производителя на софтуеър Дейвид Либенсон за основаване на приложение за емоджита, наречени „ кимоджи “ . 60% от облагата щяла да отива за Либенсон и сътрудниците му. Договорката била Ким Кардашян сама да подаде документите за отбрана на комерсиалната марка, твърди TMZ.
 
Според книжата по делото, малко по-късно риалити звездата обвинила един от сътрудниците на Либенсон , че е обявил персонална информация за нея и се изтеглила от договорката.
 

В документите написа още, че тя се пробвала да окаже напън на Либенсон да не завежда дело, само че той отказал. Самият Либенсон декларира, че Кардашян е знаела за приключването на персоналната информация преди да подпише контракта, тъй че това било просто опрощение да не извърши уговорките си.
 
Искът против Кардашиан е за 100 млн. $ за нарушаване на контракта, машинация и пропуснати изгоди от плана „ Кимоджи “, написа още TMZ.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР