Съдебният процес по делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд

...
Съдебният процес по делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд
Коментари Харесай

Амбър Хърд се оплете в лъжи, мята фейкове като Волгин

Съдебният развой по делото на Джони Деп против Амбър Хърд ще продължи идната седмица. В последното съвещание обаче бездарната красавица позволи брутална неточност, която беше деликатно маркирана от всички наблюдаващи на пикантната драма.

На фрагменти, снимани по време на процеса, се вижда по какъв начин Деп и неговият юридически екип се радват, когато Хърд като български путлерист се базира на искрено подправена вест. Амбър твърди, че през 2015 година в спор с тогавашния си брачен партньор се е тормозила за сигурността на сестра си Уитни, която е била очевидец на спора. 36-годишната актриса съобщи, че тъкмо в този миг тя се е сетила за „ Кейт Мос и стълбите “.

„ Не се двоумя. Не очаквам. Мигновено се сещам за Кейт Мос и стълбите, и замахнах към него “, сподели в залата Хърд. Вероятно тя има поради информация, съгласно която Деп е бутнал Мос по стълби, до момента в който двамата са били двойка през 90-те години. Самата Мос обаче постоянно е отричала да има подобен случай. И информацията за " стълбите " е просто фалшив.

Адвокатът на Джони Деп очевидно сподели, че е удовлетворен от този коментар на актрисата. Той даже споделя на Деп: „ Не реагирай. Това е съвършено! “ В същото това време артистът се усмихва и клати глава. Моментът провокира спекулации в обществените медии. Някои почитатели на звездата от " Карибски пирати " допуснаха, че Кейт Мос може да застане на свидетелската пейка. Според други наблюдаващи споменаването на 48-годишния модел в съда отваря врата за юристите на Деп да издигнат въпроса и за държанието на Амбър Хърд в предходни връзки, написа HELLO!.

Известно е, че актрисата е била задържана за хипотетично нахлуване върху някогашната си половинка Тася Ван Рий в Сиатъл през 2009 година Делото за клюка ще бъде възобновено на 16 май. Тогава Хърд евентуално ще бъде подложена на пресечен разпит от юристите на Деп.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР