Съдебните заседатели в Лос Анджелис осъдиха рапъра Тори Ланез за

...
Съдебните заседатели в Лос Анджелис осъдиха рапъра Тори Ланез за
Коментари Харесай

Рапърът Тори Ланез беше осъден за стрелба по Меган Ти Сталиън

Съдебните заседатели в Лос Анджелис осъдиха рапъра Тори Ланез за пукотевица против изпълнителката Меган Ти Сталиън, при която тя пострада. Инцидентът е от 2020 година Ланез e приет за отговорен за три закононарушения - нахлуване с полуавтоматично огнестрелно оръжие, владение на заредено, нерегистрирано огнестрелно оръжие в транспортно средство и пукотевица в изискванията на груба немарливост. Прокурорите желаят 13-годишна ефикасна присъда. Възможно е рапърът да бъде и депортиран в родната си Канада.

Всичко стартира на 12 юли 2020 година на празненство край басейна в имението на Кайли Дженър в Холивуд Хилс. Меган Ти Сталиън идва на мястото няколко часа преди Ланез. По-късно двамата си потеглят дружно. Рапърът дава обещание да я остави в жилището, където е остседнала. С тях е и Келси Харис - другарка на изпълнителката. Тримата се качват в черния джип на рапъра.

Прокурорите настояват, че по време на пътуването избухва скандал сред Меган Ти Сталиън и Ланез. Бодигардът на рапъра стопира в тиха улица, където изпълнителката излиза от автомобила. Докато тя се отдалечава, по думи на прокуратурата, Ланез е извадил револвер и е стрелял към земята в нейната посока. Изпълнителката е простреляна.

По време на процеса юристът на Ланез твърди, че не клиентът му, а Харис е тази, която стреля по хип-хоп звездата. В хода на делото рапърът разкрива, че е имал сантиментална връзка с Меган Ти Сталиън. Това следваше да поддържа версията на отбраната, че не е имал претекст да я наранява.

В своя профил в Instagram Ти Сталиън изрично съобщи, че точно Ланез е стрелял по нея. Първоначално звездата отхвърляше, само че по-късно също призна, че тя и приетият към този момент за отговорен стрелец от правосъдните заседатели, са били интимни сътрудници.

Ти Сталиън споделя, че първоначално е излъгала от позор. По време на процеса тя свидетелства, че била отвратена, че е „ споделила тялото си с някого, който би я прострелял “.

„ Гледам на себе си като на оживял, тъй като в действителност претърпях невъобразимото. Не единствено по мен стреля човек, на който имах вяра и смятах за непосредствен другар, само че и преодолях общественото оскърбление от това, че името и репутацията ми бяха влачени в калта от този човек “, изясни Меган Ти Сталиън в изявление пред Elle.

Адвокатът на Ланез Джордж Мгдесян въпреки това твърди, че няма метод Меган да е съумяла да разпознава стрелеца, защото е простреляна в тил.

Съдът в Лос Анджелис съд обаче призна Ланез за отговорен.

Кои са Ланез и Ти Сталиън?

Дейстар Питърсън, по-познат а артистичния псевдоним Тори Ланез, е канадски реализатор, който стартира да издава микстейпове през 2009 година С времето набира известност и работи с огромни лейбъли в сектора. Последният албум на 31-годишния мъж доближава до топ 10 в класацията „ Billboard 200 “.

Меган Пийт или Меган Ти Сталиън е рапърка от Хюстън. Тя завоюва " Грами " за най-хубав нов реализатор през 2021 година и също се появява в класациите на Billboard с номер 1 сингъл в „ Billboard Hot 100 “ с песента „ Savage “.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР