Съдебните заседатели са постигнали съгласие за присъда по делото за

...
Съдебните заседатели са постигнали съгласие за присъда по делото за
Коментари Харесай

Край на съдебната сага „Деп срещу Хърд“: Кой спечели делото

Съдебните заседатели са постигнали единодушие за присъда по делото за клюка, заведено от Джони Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд , съобщи Агенция Франс Прес.

Самият артист не участва на оповестяването на присъдата, в правосъдната зала обаче е някогашната му брачна половинка.

Обсъжданията в седемчленното жури е траяло над 13 часа , разпределени в три поредни дни, в окръжния съд на окръг Феърфакс покрай столицата на Съединени американски щати. Съдебен представител заяви, че присъдата би трябвало да бъде прочетена в 15:00 часа локално време, (19:00 GMT, 22.00 българско време).
 

58-годишният Деп заведе дело за клюка против Хърд във Вирджиния поради публикация, която тя написа за „ The Washington Post “ през декември 2018 година, в която разказа себе си като " обществена фигура, подложена на домашно принуждение ".

 Джони Деп Амбър Хърд БГНЕС

Актрисата от " Аквамен ", не назова името на Деп в публикацията, само че той я съди за това, че е загатнала, че той е домакински принудител, и изиска обезщетение от 50 млн. $ . 36-годишната Хърд предявява контраиск за 100 млн. $ , потвърждавайки, че е претърпяла " необмислено физическо принуждение и корист " от негова страна.

Десетки очевидци дадоха показания по време на процеса, в това число телохранители, холивудски мениджъри, сътрудници, специалисти от развлекателната промишленост, психиатри, лекари, другари и родственици.

Деп и Хърд прекараха шест седмици на свидетелската пейка по време на телевизионния развой, на който участваха стотици почитатели на звездата от " Пиратите " и който беше съпроводен от акция #JusticeForJohnnyDepp в обществените мрежи.
 

 Джони Деп Амбър Хърд БГНЕС

Пред правосъдните заседатели бяха възпроизведени видео- и аудиозаписи на разгорещени, изпълнени с хули разногласия сред двойката, на които бяха показани и фотоси на пострадвания и изказвания за принуждение.

И двете страни настояват, че кариерите им са понесли големи вреди .

Юридическият екип на Хърд показа специалист от развлекателната промишленост, който пресметна, че актрисата е претърпяла загуби за 45-50 млн. $ от изгубени кино и телевизионни функции.
 

 Джони Деп Амбър Хърд БГНЕС

Експерт от промишлеността, нает от страната на Деп, съобщи, че артистът е изгубил милиони поради обвиняванията в корист, в това число евентуална заплата от 22,5 млн. $ за шестата част на " Карибски пирати ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР