Съдебните заседатели по делото от 6 януари питат съдията за риска от достъп до личната им информация от ядосан обвиняем

...
Подсъдимият за бунтовете в Капитолия Брандън Фелоуз разтревожи съдебните заседатели,
Коментари Харесай

Подсъдимият за бунтовете в Капитолия Брандън Фелоуз разтревожи съдебните заседатели, които гледаха делото му, с изблици за това, което той нарече „съд на кенгуру“ и „нацистки съд“ след като беше признат за неуважение към съда в четвъртък.

Някои от съдебните заседатели по делото написаха бележка до съдия Тревър Макфадън, назначен през 2017 г. в съда на окръг Колумбия, за да попитат за всеки риск стипендиантите да получат личната им информация, включително домашните им адреси.

p>

„1 въпрос“, написаха те. „Искахме да потвърдим, че ответникът [sic] няма лична информация за отделни съдебни заседатели, тъй като той се защитаваше сам. Включва домашен адрес и т.н.“

McFadden отмени гаранцията за Fellows, след като прокурорите казаха, че Fellows е напуснал неразбираеми и понякога нецензурни гласови съобщения за неговия офицер от досъдебното производство и веднъж се обади на майка си, което накара и полицая, и майка й да се почувстват нервни. Пробационният служител Кендра Рени каза, че Fellows е бил "проблематичен" през целия им контакт, докато е бил освободен под гаранция. Тя каза, че той е правил сексуални намеци и често й е оставял разхвърляни, прекалено дълги гласови съобщения. Когато бил помолен да си потърси работа, каза тя, той кандидатствал в офиса на ФБР на Олбъни, което тя приела за саркастично.

Няколко други съдии във Вашингтон, окръг Колумбия, отбелязаха, че съдебният персонал редовно получава заплахи за обработка на случаи на 6 ян.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР