Съдебните документи показват, че 51-годишният г-н Балучи трябва да позволи

...
Съдебните документи показват, че 51-годишният г-н Балучи трябва да позволи
Коментари Харесай

„Капитан Бабъл“ се съгласява да прекрати пътуването си през океана с колело за хамстери

Съдебните документи демонстрират, че 51-годишният господин Балучи би трябвало да разреши на бреговата защита на Съединени американски щати да се разпореди с кораба „ HydroPod “ и той е не му е разрешено да построи заместител.

Той също би трябвало да премине курс по сигурност на корабоплаването, преди прокурорите да отхвърлят обвиняванията за възпрепятстване на качването на борда и нарушение на заповедта на капитана на пристанището.

Драмата се разигра по-рано тази година, когато катерът на бреговата защита на USS Valiant видя господин Baluchi и го пресрещна. Когато беше разпитан по време на случая от 26 август, господин Балучи сподели, че се е насочил към Лондон на своя транспортен съд.

След това господин Балучи заплашил да се самоубие с 12-инчов нож, в случай че някой се опита да го арестува, и също по този начин твърдял, има бомба на борда на кораба си.

На 28 август, след дни на опити да накарат господин Балучи да се качи на корабите на бреговата защита, той призна, че не е имал същинска бомба и ден по-късно чиновниците съумяха да накарайте го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР