Съдебните дела между бивши звездни двойки май са нещо съвсем

...
Съдебните дела между бивши звездни двойки май са нещо съвсем
Коментари Харесай

Какво иска от Елтън Джон бившата му съпруга

Съдебните каузи сред някогашни звездни двойки май са нещо напълно обикновено. В последните месеци в такива са завлечени Джони Деп, Наоми Кембъл, не щеш ли в този момент и Елтън Джон.

Съди го някогашната му жена, 67-годишната Ренате Блауел, която беше омъжена за него сред 1984 и 1988 година През юли тази година тя заведе дело, а повода за това е, че е нарушил изискванията на съглашението им по развода.

Къде е сбъркал Елтън Джон? През 2019 година излиза първата и единствена публична автобиография на звездата - " Аз: Елтън Джон ", преведена и на български (издателство " Прозорец " ). Историята от книгата се споделя и на огромния екран във кино лентата Rocketman с Тарън Еджъртън като Елтън Джон.

on Aug 24, 2020 at 4:00am PDT

През юли тази година някогашната му жена заведе дело против него за 3 милиона паунда. Причината - съгласно нея, мненията на Елтън за нея в автобиографията му нарушават изискванията на съглашението, което са сключили след разделянето им, а това ѝ е предизвикало душевен проблеми.

В желае ѝ написа, че тя е почнала да страда от „ повтарящи се кошмари, агорафобия, боязън, меланхолия и безпокойствие “. Според доближен до артиста, „ Елтън е шокиран и тъжен от изказванието на Ренате, изключително откакто той единствено я е похвалил обществено. Той постоянно е имал доста приятни връзки с Ренате, почита я извънредно доста и в никакъв случай не би споделил нещо неприятно за брака им. ", написа Contact Music.
 Снимка 496537

Но съгласно The Sun някогашната двойка към този момент се е съгласила да се опита да уреди случая по различен метод, а точно посредством извънсъдебно съглашение. Адвокатите на Елтън и Ренате имат период до 13 октомври, с цел да не се постанова намесата на съда, а в случай че съумеят да уредят нещата отвън правосъдната зала, евентуално няма да бъдат разкривани повече детайлности обществено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР