Съдебни разпри се задават за политическите партии Продължаваме промяната и

...
Съдебни разпри се задават за политическите партии Продължаваме промяната и
Коментари Харесай

Ицо Хазарта изправя Копейкин пред съда

Съдебни разпри се задават за политическите партии " Продължаваме промяната " и " Възраждане " поради обидни прякори, употребявани от водача на русофилската формация Костадин Костадинов.

 

Това бе разкрито от депутати от Политическа партия, откакто Костадинов етикетираше сътрудника си Христо Петров, наричайки го " Наркомана ".

Според информацията, Костадинов прикрепил неприличния прякор " Наркомана " върху Христо Петров, който е прочут като Ицо Хазарта. Това му деяние е станало мотив за правосъдните разпри и ще се прегледа в правовия подтекст.

 

В обществените мрежи Копейкин се гаври намерено с сътрудника си от Народното събрание и непрекъснато го подиграва с новия прякор. Това обаче не се понравило на сякаш горделивия рапър, който този път решил да си потърси правата. Хазарта, който за следващ път е в Народното събрание, не е бил замесван с дрога като други свои сътрудници от сектора. Затова и прякорът Наркомана му бил добре пристигнал, с цел да сложи на мястото му водача на „ Възраждане ”. Ицо Наркомана, както го е кръстил варненският правист непрекъснато е в устата на русофила, който не пести квалификации и за новите министри, които назовава шпиони и шарлатани.

 

Костадинов, който гласоподава срещу дружно с депутатите си за новия кабинет, нападна остро и американския дипломат Кенет Мъртън, който към този момент има ново име, още веднъж обещано от водача на „ Възраждане ”. Кенет Мъртъв е следващият прякор, поради който Костадинов може да отнесе препирня в съда. На този стадий обаче единствено Хазарта желал да „ разгони семейството ” на „ възрожденеца ” поради Ицо Наркомана, като сега Хазарта се съветва с адвокати по какъв начин да осъди депутата за гаврите в обществените мрежи.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Възраждане ” ПП Ицо Хазарта Костадин Костадинов Копейкин съд Христо Петров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР