Съдебни изпълнители са влезли в къщата на арестантите Евгения и

...
Съдебни изпълнители са влезли в къщата на арестантите Евгения и
Коментари Харесай

ЧСИ влизат в къщата на Баневи

Съдебни реализатори са влезнали в къщата на арестантите Евгения и Николай Баневи в столичния квартал " Бояна ", с цел да бъде разказано имуществото им.
 Банев желал леговище в Русия, приказвал от килията по телефон, прикрит в кутия от сок  Министерство на вътрешните работи снима къщата на Баневи и я сподели за наставление (снимки и видео)
Става въпрос за същия парцел, който Министерство на вътрешните работи снима и сподели обществено за наставление след арества на двойката във Франция.

" Имаме взимане, имаме няколко кредитори, който желае да бъде задоволен от продажбата на недвижимото имущество ", изясни пред Нова телевизия Атанаска Петканова, асистент частен правосъден реализатор.

Според юриста на сдружението, което публично е притежател на описвания парцел, той е бил възпрепятстван и не е имал достъп до всички материали по делото.

В момента Евгения и Николай Баневи са в ареста по обвинявания за пране на пари и укриване на налози. Те бяха екстрадирани у нас няколко месеца след задържането им в Ница.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР