Съдебната сага на кипърския инвеститор Харис Кунтурис и Радост Драганова,

...
Съдебната сага на кипърския инвеститор Харис Кунтурис и Радост Драганова,
Коментари Харесай

Свински черва: Съдия се оттегли от делото срещу Радост Драганова, бил близък с ген. Пенгезов, а Ана Пенгезова адвоката на водещата!

Съдебната сага на кипърския вложител Харис Кунтурис и Радост Драганова, която е по едно и също време тв водеща и бизнес дама, очевидно няма скоро да завърши, дочу HotArena.

По едно от делата, които Кунтурис завоюва на първа инстанция „ Солар енерджи съпорт “ компанията на Радост и нейният шурей Венцислав Гоцев, би трябвало да му върне 400 хиляди евро. Тези пари са единствено част от спомагателната вноска, която Харис е направил за построяването на слънчевия парк в региона на Брезник. Съдът реши, че е нелегално заличаването на неговата компания „ Грийн енерджи България: ЕООД като съучастник във въпросната зелена инвестиция.

Веднага по-късно Драганова апелира. Делото е разпределено на арбитър Иво Димитров. Адвокатите на кипърския предприемач желаеха и в последна сметка получиха неговият отказ. Причината е, че съдията се оказва доста непосредствен с някогашния началник на Апелативния съд военачалник лейтенант Веселин Пенгезов, в което няма нищо неправилно, само че дъщерята на генерала – Анна е юрист по делото на компанията, обвързвана с Радост Драганова.

Съдия Иво Димитров и ген. Пенгезов постоянно обядват в ресторант Кратуните, написа в заявката, с което отбраната на Кунтурис желае отказ на Димитров. В този документ е очебийно, че близостта сред двамата адвокати изяснява  „ очевидния толеранс, с който се употребява другата странна по това дело, както и нарушаванията на процесуалните права. Дадени са и съответни  примери, които показват специфичното и по-благоприятно отношение на другата страна, написа „ Уикенд “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР