Съдебната реформа върви по две паралелни писти.Защото ни я обещаха

...
Съдебната реформа върви по две паралелни писти.Защото ни я обещаха
Коментари Харесай

Екимджиев: В Съдебната система тече разчистване като при мутрите

Съдебната промяна върви по две паралелни писти.

Защото ни я дадоха обещание освен Христо Иванов и Кирил Петков, само че и Бойко Борисов и Делян Пеевски.

На терен се случват забележителни неща - изчезнаха незаобиколими фактори като Иван Гешев и Петьо Петров - Еврото, а в този момент и Мартин Божанов - Нотариуса. А въпреки това търпеливо чакаме измененията в Конституцията, законите и регулаторите. Това разяснява пред " Сега " адвокат Михаил Екимджиев, който позволи, че може и да не доживеем да дочакаме резултати от " визионерския метод ".

Според него, в правосъдната система тече почистване като при мутрите.

" Действащите на терен го вършат " както преди време за 3 дни превзеха КТБ, както преди време се наложи Лютви Местан да се избавя в турското посолство и така нататък ", уточни юристът.

По думите му подземният свят не търпи празно място. Елиминират се хора, които са станали неконтролируеми и рискови за политическите си ментори, счита Екимджиев. Те се отстраняват, когато към този момент е ясно кой ще заеме местата им. " Когато няма държавно правораздаване, има улично ", заключи той.

Според Екимджиев би трябвало да има публичен напън и медийно осветление, с цел да не се спре единствено до " Нотариуса и някакъв клуб ", какъвто опит се прави.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР