Съдебната реформа приключи. Всичко друго е имитация. Целта на съдебната

...
Съдебната реформа приключи. Всичко друго е имитация. Целта на съдебната
Коментари Харесай

Нинова: Съдебната реформа приключи, спасиха Бойко Борисов от правосъдие

Съдебната промяна завърши. Всичко друго е реплика. Целта на правосъдната промяна беше Бойко Методиев Борисов да бъде избавен от правораздаване. Това се случи. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" С гласовете на Политическа партия не беше признато предлагането ни Народното събрание да прегледа и гласоподава свалянето на имунитета на Борисов. Коалицията на имунитетите е най-здрава. Може да се карат, само че няма да позволен против Борисов да има обективен и транспарантен развой. Единия ден - единият. Другия ден - другият плаши, че ще подава оставки. Включително министър председателят заплаши. Малко е: " бий ме обичам те ". ГЕРБ се гаврят с " Продължаваме промяната ". Но когато пристигна време за имунитетите, " Продължаваме промяната " се хвърлят на врата на Бойко и му викат: " Обичам те! ". Не е единствено брак по сметка. Целта е да няма битка с корупцията, да няма разкриваемост на закононарушенията през последните 12 години, моделът ГЕРБ. Цялата страна е пленник на един човек. Политическа партия изгубиха облик и достолепие ", добави тя.

" Вчерашната среща. След 2 часа диалози за съдружно съглашение стигнаха до решение да се видят. Резултат, съдружно съглашение и управническа стратегия - няма. Днес Борисов разгласи, че тази среща би трябвало да се не помни по-бързо, тъй като е срамна и безплодна. След 1 час се събраха да трансформират Конституцията. Тази треторазрядна режисура с недобри сценаристи и артисти към този момент стартира да омръзва на всички ни, тъй като истината също лъсна през днешния ден. Пред хората се карат, само че когато се опре до имунитети, търсене на отговорност, обективен и транспарантен развой, застават тил в тил и стартират да се пазят ", уточни още Нинова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР