Съдебната ни система е много пропусклива към хора като Пепи

...
Съдебната ни система е много пропусклива към хора като Пепи
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Съдебната система е много пропусклива към хора като Пепи Еврото и Нотариуса

Съдебната ни система е доста пропусклива към хора като Пепи Еврото и Божанов. Такова мнение изрази в ефира на NOVA психологът Росен Йорданов.

„ Премахването на основния прокурор и промяната на квотите няма да реши въпроса. Съдебната система е опасана от незаконни Неправителствени организации структури, в които са забъркани освен прокурорите, юристи, съдии, а и всевъзможни магистрати. Договорките не са единствено в Прокуратурата. Има системи, които са адвокат-съдия ”, разясни той.

Психологът направи и разбор на политическия диалект на политиците у нас.

Според него Бойко Борисов се пробва да прикрие неудобството и раздразнението от това, че тактиката която се пробва да играе не се споделя от неговите хора.  „ Този път той желае да вземе повече.  Иска да обере всичко, което е на масата ”, разясни Йорданов.

Кирил Петков дефинира като слаб състезател, който показва самонадеяност и разчита някой да му подсказва какви карти имат неговите съперници.

„ Стратегията на Христо Иванов пък постепенно се проваля. Някак или не е устоял на блъфовете на другите или е пасувал в последния миг ”, разясни Йорданов.

При Делян Пеевски имало самобитна еуфория, че е поканен на мястото на огромен състезател. " Играе самоуверено и счита, че познава добре играта ”, твърди психологът.

Според него Асен Василев не е толкоз деен на масата, тъй като се пробва да прикрие обстоятелството, че няма задоволително средства, с които да наддава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР