Съдебен иск срещу Сами Хоснни готви Джулиана Гани. Младата майка

...
Съдебен иск срещу Сами Хоснни готви Джулиана Гани. Младата майка
Коментари Харесай

Джулиана Гани и мъжът ѝ плашат със съд Сами Хоссни, бил хейтър

Съдебен иск против Сами Хоснни готви Джулиана Гани. Младата майка е гневна на участника във "Фермата ".

Преди дни Сами, който се прочу като инструктора на Криско, си разреши да обиди Гани. Хоснни упрекна Джулиана в машинация с чайове за намаляване, които русокоската популяризира в интернет. Според Сами няма напитка, която да гори непотребните мазнини или да отстранява стрии. Нападките на треньора вбесяват Гани и тя ще си търси правата в съда.

"Този човек желае да стане известен с хейт към нас. За пръв път чухме за неговото битие, когато ни атакува. Той клюки името ми! Вече съм задействала нещата в съда ", сподели пред "България Днес " Гани.

Според половинката на Джулиана - Илиян, който също се занимава с фитнес, Хосни е манипулатор. Мъжът до Джулката е безапелационен, че някогашният участник във "Фермата " е доста надалеч от истината.

"От едно видео на Сами разбрах, че е менте треньор - споделя Илиян. - Показва извършения, които са извънредно рискови за начинаещи. Хората могат да се наранят, но очевидно на този "спец " не му дреме. Защо този човек нападна Джулка, а не мен? Отговорът е елементарен - тъй като моята жена има куп почитатели. И с тази офанзива той желае да ги притегли ", споделя половинката на Гани.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР