Съдбовни думи на Сашо Кадиев за Таня отпреди почти 2

...
Съдбовни думи на Сашо Кадиев за Таня отпреди почти 2
Коментари Харесай

Не му трепна сърцето: Сашо Кадиев с брутални думи за бившата

Съдбовни думи на Сашо Кадиев за Таня отпреди съвсем 2 години развълнуваха мрежата след раздялата на двойката. " Не мога да кажа, че съм разкрил индивида. С Таня сме дружно от много години. Обичаме се, имаме дете, само че не съм сигурен, че и двамата сме разкрили тази огромна обич. Може би тя е единствено във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата, и си гледат часовниците, любовта мъчно ще спечелва. Макар, че при нас с Таня се е случило, тъй като имаме дете ", разяснява тогава персоналния си живот зевзекът.

Говори се също, че 38-годишният тв водещ на " Преди обед " не обръщал никакво внимание на жена си в леглото. Причината за тишината в спалнята била пристрастеността на сина на Катето Евро към плейстейшъна и виртуалното пространство.

Кадиев не обръщал изключително внимание на обичаната си, тъй като е буен геймър или най-малко по този начин се оправдавал, преди да срещне актуалната си обичана Ивелина Чоева.

" След като се прибере в дома си, бърза да хапне и да седне на плейстейшъна. Сашо постоянно закъснява за работа, тъй като играе по цяла нощ игри. Накрая ляга за 2-3 часа и се успива. Той постоянно е глобяван за забавяне в " Преди обед ", защото е цъкал джойстика до ранни зори ", описват близки до арт фамилията на Катето Евро.

В началото на връзката им на няколко пъти Таня била пред алтернативата да си събере багажа и да го напусне и даже се замислила за лекуване над геймърската фикс идея на половинката си. Актьорът и тв водещ обича до момента в който играе, да пие литри безалкохолни питиета и да яде от буркан с течен шоколад.

Причините за разногласията сред двамата са били битови. " Споровете ни пораждат главно, в случай че не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е доста значимо – дамата е длъжна да прави тези неща. Когато има гозба и всичко е подредено, нещата са розови. В противоположен случай стартират едни драми... ", признавала е още танцьорката.

В действителния живот Сашко няма доста другари, само че е съумял да откри такива в мрежата. Преди да се влюби бясно в моделката Ивелина, всяка вечер играел с тях, което изкарвало жена му отвън равновесие. Таня по този начин и не съумяла да свикне да заспива сама, само че гледала да се успокоявала с това, че Сашо не върви по други дами, не пие, не я бие и я обича.

Откакто е с Чоева той не се сеща за джойстика и гледа да й угажда всяка волност. Колегите му в Би Ти Ви означават, че очевидно е доста влюбен, щом се е отказал дори и от игрите в името на Ивелина, написа столичен седмичник, представен от pik.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР