Съдбовна среща свиква УЕФА днес от 14 часа. На специална

...
Съдбовна среща свиква УЕФА днес от 14 часа. На специална
Коментари Харесай

УЕФА свиква съдбовна среща за Евро 2020, евротурнирите и националните първенства

Съдбовна среща привиква УЕФА през днешния ден от 14 часа. На специфична видеоконференция ще бъде разисквано бъдещето на европейския футбол в изискванията на пандемията от ковид.

Футболът на процедура е неподвижен, откакто националните шампионати с редки изключения са прекъснати, а провеждането на Евро 2020 в 12 страни виси на косъм. В диалога ще вземат участие представители на 55 национални федерации, асоциацията на клубовете и профсъюза на играчите.

Дискутираните въпроси ще са по какъв начин да приключат националните шампионати, евротурнирите и дали изобщо ще се вършат опити за осъществяване на Евро 2020. За отлагането му за следващата година първа се разгласи Италия, където коронавирусът нанесе най-големи провали. Постепенно се пресъединиха и други страни.

Според обява в испанския " Ас " президентът на УЕФА Александър Чеферин и неговите вицета ще предложат купата да бъде връчена на всеки идервъв краткотрайното класиране при положение, че в страните не съумеят да завършат шампионатите. У нас краткотраен водач е Лудогорец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР