Съдбоносна тайна неочаквано ще изплува още в началото на втория

...
Съдбоносна тайна неочаквано ще изплува още в началото на втория
Коментари Харесай

Вторият сезон на „Съни бийч“ стартира със съдбоносна тайна за Явор Бахаров


Съдбоносна загадка ненадейно ще изплува още при започване на втория сезон на хитовия комедиен сериал „ Съни бийч “, който започва на 3 май от 21.00 часа по bTV. Разкритието на добре прикритата информация ще раздруса героите, които имат вяра, че са построили щастието и че нищо не може да го унищожи. Арена на двойни игри, изменничества и мощни усеща още веднъж ще бъде курортът " Слънчев бряг ".

Героят на Явор Бахаров - арогантният хотелиерски правоприемник Никола, пръв ще употребява тайната, която е научил, с цел да си върне позициите и в любовта, и в бизнеса. На своя страна той ще притегли рискови нови съдружници. Зад гърба му ще застанат амбициозната му майка Николета (Станка Калчева), която не се стопира пред нищо, с цел да реализира задачите си и богатата наследница Виктория (Боряна Братоева), за чиято тъмна страна никой не подозира.



В борбата против Никола още веднъж ще се изправят четиримата другари Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков), които се завръщат в Слънчев бряг за новия туристически сезон. Освен с най-големия си зложелател, те ще се борят с проблемите между тях, а на омразата и разочарованието ще опълчват любовта. Разбира се, най-забавно още веднъж ще бъде към спасителя Младен. Дали той ще успее да устои на изкушенията от женски пол, които го преследват, следва да разберем.



Във втория сезон на „ Съни бийч “ двама от героите ще се врекат във безконечна честност. А още в първия епизод в продължението на хитовия сериал на дребния екран ще изгреят доста свежи попълнения - Любен Чаталов, Кирил Ефремов, Лео Бианки и Борислав Чучков. В идващите серии ще се появят обичани звезди като Аня Пенчева, Анжела Недялкова, Наталия Кобилкина и Манал Ел Фейтури.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР