Съдбоносна седмица се задава в Лудогорец. А мачовете с Андерлехт

...
Съдбоносна седмица се задава в Лудогорец. А мачовете с Андерлехт
Коментари Харесай

Лудогорец намери заместник на Шимунджа при провал срещу Андерлехт

Съдбоносна седмица се задава в Лудогорец. А мачовете с Андерлехт на следващия ден и с Левски във вторник могат да доведат до треньорска смяна при разградчани. До назначението на нов ментор би се стигнало, в случай че орлите отпаднат от белгийците в Лигата на конференциите и след това се издънят на " Герена ", твърди " Тема Спорт ".

Подобна развръзка ще коства поста на Анте Шимунджа. Въпреки трите следващи победи тази пролет - Андерлехт (1:0), Спартак Вн (2:1) и Славия (2:1), играта на отбора не върви.
 Лудогорец с значимо известие към
Лудогорец с значимо известие към " зелената " войска

Проблеми в Брюксел чакат последователите от Разград

При състояние че в идващите дни се стигне до разлъка с Шимунджа, любимец за негов правоприемник е Ивайло Петев. Той е подготвен да поеме тима. Специалистът, извел Лудогорец до първите две трофеи (2012, 2013), сега е без работа, откакто босненската федерация не му предложи нов контракт.

Петев изгледа до Кирил Домусчиев контролата на Лудогорец с Цървана звезда от лагера в Турция.
 Лудогорец завоюва пролетна елиминация в евротурнирите за първи път след 3284 дни
Лудогорец завоюва пролетна елиминация в евротурнирите за първи път след 3284 дни

Любопитна статистика

За вероятно освобождение на Анте Шимунджа се заприказва още в края на предходната година, около двата мача с Левски за шампионата и Купата на България. Тогава словенецът оцеля след 0:0 в шампионата и 2:1 за купата.

В играта на тима обаче продължава да липсва познатата прохлада и досетливост. С началото на пролетния дял зелените записаха три победи, само че са извънредно неубедителни, а тази над Славия пристигна в добавеното време на срещата и издънката висеше на косъм.
 Кайсара към този момент е свободен сътрудник, само че не отива в Лудогорец
Кайсара към този момент е свободен сътрудник, само че не отива в Лудогорец

Сериозен интерес към него демонстрира грандът Сантос

Ивайло Петев е в цялостна подготвеност да поеме поста, в случай че се стигне до разлъка със словенеца. Той е следил деликатно всеки един мач на Лудогорец както от зимната подготовка, по този начин и след подновяването на акцията.

От клуба няколко пъти оповестиха, че приоритет остава купата, само че вероятно отпадане от Андерлехт може да отприщи бента и при издънка и против Левски във вторник (28 февруари) Шимунджа съвсем несъмнено ще остане без работа.

Ивайло Петев води разградчани в интервала 2010-13, като първо стигна до промоция в елита, а след това завоюва две следващи трофеи.
 Звезда на Лудогорец разгласи: Искам трансфер!
Звезда на Лудогорец разгласи: Искам трансфер!

Готов е за ново предизвикателство
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР