Съдбите на две силни жени, разделени от повече от половин

...
Съдбите на две силни жени, разделени от повече от половин
Коментари Харесай

Сара Джио се завръща с нов бестселър

Съдбите на две мощни дами, разграничени от повече от половин век, се оказват преплетени по непредвиден метод очаквайте на 21 март с логото на Хермес. Флора обожава цветята и желае да учи ботаника, само че се постанова да оказва помощ в фамилната пекарна. Предлагат ѝ да замине за Англия, където да помогне на крадци на цветя като разпознава необичаен тип розова камелия, евентуално скрита в градините на имението на лорд Ливингстън. Флора ще работи като бавачка на четирите деца на благородника и неотдавна умрялата му брачна половинка. Тя бързо се привързва към децата и не след дълго възприема имението като собствен дом. Междувременно се пробва да извърши и задачата си, само че вместо на камелията, попада на кървава диря, която води към ужасяващи закононарушения. Повече от половин век по-късно Адисън има вяра, че е построила живота, за който постоянно е мечтала.

Тя има бизнес с ландшафтен дизайн, омъжена е за очарователния публицист Рекс, само че тъмното ѝ минало не стопира да я преследва. Затова, когато брачният партньор ѝ предлага да прекарат лятото в неотдавна добито от родителите му имение в британската провинция, тя се съгласява. Адисън обаче не може да се отърси от чувството, че нещо злокобно се е случило там. Докато се пробва да разплете дългогодишната тайнственост, тя открива, че ориста ѝ е преплетена с тази на Флора по непредвиден метод. Сара Джио е бестселъров създател на сантиментални четива, оповестени в над 27 страни и покорили класациите в Съединени американски щати, Норвегия, Русия, Полша, Турция. В началото на писателската си кариера тя се пробва да съчетава писането на романи с уговорките си като публицист.

Автор е на голям брой публикации за " Ню Йорк Таймс ", " Мари Клеър ", списанието на Опра Уинфри и доста други дамски списания и уеб сайтове. Няколко години води две известни рубрики на " Гламър ": " Здраве и фитнес " и " Втора глава. Любовта ".            На българските читатели писателката е позната с романите " Теменужки през март ", " Пролетен сняг ", " Винаги ", " Всички цветя в Париж ", " Утринно зарево ", " Бунгалото " и " С любов от Лондон ".

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР